fredag 1 maj 2009

Jesusmanifestationen - nu drar det ihop sig!

På tidningen Dagen (www.dagen.se) kan man läsa direktrapporter från Jesusmanifestationen. Egentligen har den redan "tjuvstartat" med möten på Sergelstorg. Men imorgon är det som det "smäller". I Storkyrkan firar vi sedvanlig förbönsmässa kl 11.00 (Välkomna)! 12.00 talar bl a Göran Skytte på Stortorget och katolikerna håller till på Mynttorget där Focolarerörelsen finns representerad. Fler möten äger rum på fler torg (www.jesusmanifestationen.se).

Själv gläds jag över denna gemensamma manifestation som fortfarande "bara" är en manifestation FÖR Jesus och inte mot Islam, Judendom etc...

Jag kommer att vara med både bland folket på Stortorget, Mynttorget och i Kungsträdgården kl 15.00. Tillsammans får vi manifestera vår tro på vår gemensamma (!) Herre. Sedan har vi olika tolkningar av Bibeln. Men det får vi leva med, arbeta mer med och vara lyhörda för varandra, lära oss mer av varandra i full respekt.

17.30 har vi en andakt i S:t Jacobs kyrka. Det kan vara skönt att få vara i stillhet efter allt det möjligen "häftiga" i Kungsträdgården.

Gårdagen är nu förbi och allt tjafs kring min persons närvaro i ledningsgruppen är bortsopat. Nu får vi glädjas ihop!

Var med Du också!

Inga kommentarer: