lördag 12 februari 2011

Tack och lov!

Hosni Mubarak har avgått som president i Egypten. Vi får glädjas med Egyptens folk, och be i våra kyrkor för en snabb demokratisk utveckling i landet! Låt oss be för alla de kristna! Låt oss be för alla muslimerna! Låt oss be för alla andra egyptier av annan tro och övertygelse! Egypten behöver än mer bli ett land och ett folk i demokrati och frihet.

5 kommentarer:

Dessa mina minsta bröder sa...

Jag håller med dej, Vi gläds med Egyptens folk och beder för dem.Jag fortsätter att bedja att Egypten utvecklas till en multikulturell demokrati där både Egyptens kristna och muslimer kan leva sida vid sida i ett demokratiskt Egypten. Gläds med Egyptens folk

Lars sa...

Instämmer med Åke!

Anonym sa...

Vi ber för Egypten, och tackar Gud för att USA har en fredlig president som prioriterar liv och ser att vapen och militär makt inte är en väg till förändring. Vad har detta med Egypten att göra? Barack Obamas hållning avgör om det blir upptrappning eller nedrustning i världen, just nu och förhoppningsvis på lång sikt. En annan person kunde ha valt en annan strategi till utvecklingen i Egypten. Nu har vi alla fått se kraften av människors gemensamma uttryck för och behov av förändring, utan våld. Förändringen kom snabbt. Tack Gud för att Du är med oss och visar oss mirakel i vår tid.

En troende

tant lila sa...

Det är många överord! Har någon sett fortsättningen?

Lennart Sk sa...

Håller med dig. Det som är gott, är gott. Låt oss be för det.