torsdag 16 december 2010

För en gång skull vill jag vara lite privat.

För ganska många år sedan bodde Elin Piel hemma hos oss i vår bostad. Hon är nära vän med vår äldsta dotter och hade inget bra boende. Elin gick på ett gymnasium i vår närhet och vår dotter kom hem och sa: Kan inte Elin bo hemma hos oss? Vår yngsta dotter tyckte att det var helt okey och också vi instämde. Elin blev som en extra dotter i familjen och när hon nu gjort succé med eget band "The preacher and The bear" och med egna låtar kan jag inte låta bli att vara otroligt stolt. I dag var hon och hennes medsångare på TV 4 i morgonprogrammet. Bandet har just gett ut en skiva och varit på en bejublad turné i Tyskland. Vilket "brake through"! Vill Du se och höra henne och hennes medspelare kan Du klicka på denna länk: http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=the_preacher_och_the_bear_-_leave_my_side&videoid=1176570

Grattis Elin!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu avledde du verkligen debatten istället för att ta den. Pust. Det gyllene tillfället, och du struntade i det. Vad besviken jag blir.

Kan du inte skriva ett vettigt inlägg om hur du tänker. Och svara på frågan: Varför är det så givet att SvK tar hänsyn tíll de, faktiskt ganska få, muslimska bröder och systrar som känner sig kränkta av en rondellhund medan du stämplar intolerans i de Svenskkyrkliga pannor som uppfattade EOW i kyrkorummet som en 'ren' provokation? Det var ju en ren provokation. Inte bilderna. Men att de visades i kyrkan.

Hur tänkte du där?
Fattar ingenting. Ingenting?