tisdag 5 maj 2009

Ett nytt hem!

S:t Jacobs kyrka är en underbar kyrka (om än smutsig). Nu ska vi rengöra den i höst och stänger den i slutet av augusti för att öppna igen den 1:a advent. Men under stängningstiden firar vi gudstjänst på söndagseftermiddagen (kl 15.00) i S:t Jacobs församlingshus - 1 trappa upp. Man går lämpligen i där från Västra Trädgårdsgatan.

I kväll var vi ett gäng av entusiastiska lekmän och präster och musiker som satt och funderade över S:t Jacobs kyrkas framtid med gudstjänstlivet i centrum. Vi talade något om söndagar och torsdagar och lite annat. Det är så roligt med människor som känner mycket för "sin" kyrka. Kom och var med Du också. Kom och fira gudstjänst, kom och dela tankar, kom och upptäck ett nytt "hem".

Så småningom flyttar hustrun och jag till domprostbostaden. Har just fått nycklar och gläder mig mycket över att få bo på Stadsholmen. Det blir också ett nytt hem.

1 kommentar:

Maja sa...

Vet du att en annan person råkat skriva om sitt nya hem precis samtidigt som du: http://annikaspalde.blogspot.com/2009/05/mitt-nya-hem.html